logobgr
Всички
01.10.2018г.

Поздравление от Румяна Петкова, изпълнителен директор на АСП, по случай Международния ден на възрастните хора

От името на ръководството и екипа на Агенцията за социално подпомагане поднасям своите най-сърдечни поздравления и искрени благопожелания по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. Възрастта носи опит и знания, които човек може и иска да предаде на идващите след него, учи на търпение, толерантност и мъдро отношение към живота. Днес искам да изразя преклонение пред Вас, възрастните хора, както и възхищение към всичко това, което сте постигнали за България, за семействата си и за цялото ни общество. Пожелавам Ви повече усмивки, кураж и сили.

Искам да Ви уверя, че Агенцията за социално подпомагане  работи и ще продължава да работи отговорно и упорито за подобряване качеството на живота на всички възрастни хора в нашата страна. Чрез развитието на качествени социални услуги в общността и в домашна среда, усилията ни  са насочени най-вече към постигането на адекватна грижа и подкрепа за нуждаещите се хора,  към създаването на подходящи условия за тяхното пълноценно социално включване.  

По повод на днешния празник приемете нашата обич и признателност и продължавайте да бъдете опора и източник, от който и в бъдеще да черпим вдъхновение и знания за българските традиции и християнски добродетели.

Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве, дълголетие и достоен живот!

Честит празник!

 

С уважение,

РУМЯНА ПЕТКОВА

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЯТА ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ

 

Всички