logobgr
Всички
28.02.2024г.

В Деня на розовата фланелка Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане гостува на Детска градина „Щастливо детство“

Днес д-р Надя Танева бе гост на детска градина „Щастливо детство“ в град Пловдив по повод Световния ден на розовата фланелка, събитие, което се провежда всяка последна сряда на месец февруари. На този ден се отбелязва  борбата с тормоза в учебните заведения.

Празникът на малчуганите бе уважен  и от кмета на район „Източен“ на град Пловдив  Емил Русинов.

„Благодаря на директорката г-жа Попиванова и на педагогическия екип на ДГ “Щастливо детство“ за поканата да бъда гост на този важен за всички ни празник, за тяхната всеотдайност и добрата комуникация през годините“, каза д-р Танева.

Тя пожела на децата да бъдат здрави и щастливи, да си помагат, да не се разединяват от различията по между си и им подари огромен плюшен еднорог, посрещнат от децата с много радост и оживление, а на родителите – да вярват в педагогическия екип, защото само заедно родители, педагози и институции можем да постигнем общата си цел, а именно децата да растат  в среда без насилие.

Всички