logobgr
Всички
17.03.2020г.

Приветствие на изпълнителния директор на АСП по случай световния ден на социалната работа

Всеки трети вторник на месец март – в Световния ден на социалната работа, светът отдава почит на едни от героите на нашето време. На хората от първите редици на борбата с човешката мъка. На хората с най-големите сърца, събиращи цялата човешка болка. На хората, заспиващи всяка вечер с най-тъжните житейски истории. На хората, събуждащи се всяка сутрин с мисълта как да направят поне един човешки живот по-добър. На специалистите, превърнали в своя мисия поправянето на човешки съдби. В този ден ние отдаваме почит на социалните работници.

Скъпи колеги,

Приемете нашето огромно БЛАГОДАРЯ за търпението, съпричастността, себеотдаването, с които се опитвате да намерите най-работещите решения за най-тежките проблеми на хората, семействата, обществото. Желаем Ви сила, за да издържите на сблъсъка с човешката мъка и болка, мъдрост, за да откривате възможностите за ново начало във всяка житейска криза, здраве, за да поправяте по-дълго човешки съдби.

Бъдете благословени с достатъчно време за близките, които често пренебрегвате в името на добруването на другите. И нека всеки ден бъдете вдъхновявани от думи на благодарност, които безспорно заслужавате не само в един ден от годината.

Честит празник!   

С уважение,

РУМЯНА ПЕТКОВА

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Всички