logobgr
Всички
28.03.2024г.

Представители на АСП, връчиха плакет за благодарност на Дома за стари хора във Велико Търново

Представители на Агенцията за социално подпомагане /АСП/ в лицето на Венелина Богданова – началник на отдел „Социални услуги за пълнолетни лица“ и Цветанка Пиронкова – експерт в социалните услуги, отговаряща за Велико Търновска област, посетиха Дома за стари „Венета Ботева“ и връчиха почетен  плакет за благодарност на потребителите.

Те бяха посрещнати с песни и цветя от  красивата градината на дома.

Ние сме тук за да Ви уважим и да изкажем нашата благодарност за това, което правите, за това което сте и за това, че сте толкова песнопойни и трудолюбиви. Знаете, че наскоро мина денят на социалната работа, съответно беше направена една много красива церемония, на която се наградиха нашите колеги, които носят в сърцето си социалната работа и една част от тези награди бяха изработени от вашите сръчни ръце, което е голямо признание, за това че вие също сте вложили в сърцето си, за да дадете на тези, които помагат всеотдайно на хората. Искаме да ви пожелаем  здраве, най-вече здраве, за да може да продължавате да пеете и творите, каза г-жа Богданова.

На потребителите на дома беше връчен плакет за благодарност, за това, че изработиха собственоръчно пана, с които се наградиха социалните работници на първа линия по време на бедствията през изминалата година.

Паната бяха връчени на церемонията „Социален работник на годината 2023“, проведена на 19.03. 2024 година, когато е и „ Денят на социалната работа“. 

Всички