logobgr
Всички
19.11.2015г.

Ръководството на АСП отличи петима служители за високи постижения през 2015 г.

За високи постижения при изпълнението на своите служебни задължения през годината ръководството на Агенцията за социално подпомагане (АСП) отличи директора на смолянската Регионална дирекция за социално подпомагане Сийка Иванова и Боряна Кирилова, директор на дирекция „Социално подпомагане"   в Горна Оряховица. Признание получиха и служители в различните направления от дейността на АСП: Драгомир Иванов -  социален работник в отдел „Хора с увреждания и социални услуги" от дирекция „Социално подпомагане" - Сердика, Силвия Нонева -  социален работник в отдел „Закрила на детето" в дирекция „Социално подпомагане" - Бургас, и Росица Урумова, социален работник в отдел „Социална закрила" на дирекция „Социално подпомагане" - Варна.

Почетни грамоти и луксозни издания като дар бяха връчени от изпълнителния директор на АСП Ивайло Иванов, отличените бяха приветствани и от заместник-министъра на труда и социалната политика Лазар Лазаров.

„Благодарим за признанието, което намирам не толкова лично, колкото към усилията на нашите колективи, благодаря и за подкрепата на ръководството на Агенцията във всеки един момент от нашата трудна работа - заяви от името на отличените г-жа Сийка Иванова. - Щастлива съм да отбележа, че усилията и старанието ни не са останали незабелязани."

Всички