logobgr
Всички
15.03.2011г.

Приветствие на изпълнителния директор на АСП по случай Световния ден по социална работа

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ!

От името на ръководството на Агенцията за социално подпомагане Ви честитя Световния ден по социална работа - 15 март. Това е ден, в който човечеството фокусира вниманието си и дължи признателност на милионите социални работници от целия свят.  На този ден световната общност оценява приноса им в решаването на съвременните проблеми, видно и от мотото на този ден за 2011 г. - СОЦИАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ В ОТГОВОР НА СВЕТОВНИТЕ СОЦИАЛНИ КРИЗИ!

Това е и ден, който хилядите служители на Агенцията за социално подпомагане трябва да отбележат със самочувствието на хора, посветени да бъдат на предния фронт в непрестанната битка на обществото за  по-добрите дни на онеправданите от съдбата - бедни, болни, деца и възрастни с увреждания. В делника на тази битка всеки от Вас е изпадал в ситуация на неразбиране или незачитане на усилията. Но вярвам, че повече са поводите за гордост от добре свършената работа, поводите за добра дума и благодарност от милионите българи, за които социалната грижа се олицетворява от нашата агенция и от нашата професионална общност.

Нека на този ден да си повторим, че социалната работа не е просто професия, а призвание за добри, състрадателни, но същевременно и компетентни хора. Пожелавам на Вас и близките Ви здраве и лично щастие!

Честит празник!

 

Ивайло Иванов, изпълнителен директор на АСП

 

Всички