logobgr
Всички
19.03.2019г.

Поздравление от изпълнителния директор на АСП Румяна Петкова към служителите на Агенцията по случай Световния ден на социалната работа

Уважаеми колеги,

На 19 март за пореден път честваме Световния ден на социалната работа. Тази година световната тема на празника e „Насърчаване на значението на човешките отношения“, която категорично поставя акцента върху социалните взаимоотношения между хората, върху дейностите за подобряване на тяхната среда на живот и на тяхното бъдеще.

Истински вярвам в мисията на социалната работа за постигане на устойчив и достоен живот на тези, които имат нужда от подадена навреме ръка, и ще продължавам да се боря за изграждането и развитието на политики и практики, които признават, отстояват, култивират и обогатяват развитието на взаимоотношенията между хората, както и между институциите, за постигането на тази високохуманна цел.

От името на ръководството на Агенцията за социално подпомагане, в деня на професионалния ни празник,  отправям най-сърдечни благодарности към вас – нашите колеги. Благодаря ви за упорития труд, за постоянството и усърдието, които ежедневно проявявате в изпълнение на призванието си да бъдете социално отговорни и грижовни хора и истински професионалисти!  

На всички вас пожелавам здраве, благополучие, неизменна вяра и стремеж към доброто в името на нуждаещите се от подкрепа хора!

Честит празник, скъпи колеги!

 

Румяна Петкова, изпълнителен директор на АСП

Всички