logobgr
Всички
03.12.2019г.

Поздрав за Международния ден на хората с увреждания

        Датата 3 декември е обявена за Международен ден на хората с увреждания. По този повод от свое име и от името на целия екип на Агенцията за социално подпомагане поздравявам всички Вас. Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве и достоен живот! Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния дух и за стремежа да направите живота си по-пълноценен и радостен. Това е и една от нашите твърде важни и чисто човешки мисии - всички вие да получите необходимата подкрепа за постигане на пълноценно човешко съществуване.

Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие с адекватна подкрепа и да протегнем приятелска ръка с разбиране и топлота. Затова ще продължим да бъдем отговорни към решаването на проблемите и ще оказваме подкрепа за осигуряването на социална защита.

От сърце Ви пожелавам сила и кураж, енергия и оптимизъм, повече радост и усмивки, за да се радвате на всеки ден! Нека доброто настроение и вълнението от настъпващите коледни и новогодишни празници ви донесат повече щастливи моменти!Честит празник!

 

С уважение,

РУМЯНА ПЕТКОВА,

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЯТА ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ

 

Всички