logobgr
Всички
08.09.2022г.

Служители на дирекция „Социално подпомагане“ – Карлово и Марица ще приемат заявления за отпускане на еднократна помощ и през почивните дни

С цел облекчаване достъпа до социално подпомагане на пострадалите от наводненията семейства в района на община Карлово, в най-пострадалите села – Богдан, Каравелово, Слатина, Войнягово и Христо Даново - екипи от служители на дирекция „Социално подпомагане“ – Карлово приемат заявления–декларации за отпускане на еднократна помощ на място. Работата на екипите в най-засегнатите от бедствието селища се осъществява ежедневно, като тя ще продължи и в предстоящите съботно-неделни дни. Приемната на дирекцията в Карлово също ще бъде на разположение на гражданите, желаещи да подадат заявления–декларации и през почивните дни.

В района на село Трилистник от първия ден на бедствието на терен работят представители на дирекция „Социално подпомагане“ – Марица, които предоставят на гражданите заявления-декларации за отпускане на еднократна помощ. Приемът на заявления ще продължи да се осъществява и през предстоящите почивни дни, като за целта е разкрита приемна в кметството на населеното място.

Заявления за отпускане на помощ гражданите могат да се подават и чрез „Български пощи“ ЕАД както и по електронен път, чрез служебната електронна поща на дирекция „Социално подпомагане“ – Карлово и дирекция „Социално подпомагане“ - Марица.

Всички