logobgr
Всички
03.12.2021г.

Поздравление за Международния ден на хората с увреждания

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

На 3 декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания. За мен е изключителна чест да Ви поздравя с празника от свое име и от името на целия екип на Агенцията за социално подпомагане! Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве и достоен живот! Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния дух и за стремежа да направите живота си по-пълноценен и радостен. Това е и една от нашите твърде важни и чисто човешки мисии - всички вие да получите необходимата подкрепа за постигане на пълноценно човешко съществуване.

Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие с адекватна подкрепа и да протегнем приятелска ръка с разбиране и топлота.Затова ще продължим да бъдем отговорни към решаването на проблемите и ще оказваме подкрепа за осигуряването на социална защита.

От сърце Ви желая здраве, сила и кураж, енергия и оптимизъм, повече радост и усмивки, за да се радвате на всеки ден!Нека доброто настроение и вълнението от настъпващите коледни и новогодишни празници ви донесат повече щастливи моменти!

С уважение,

РУМЯНА ПЕТКОВА,

Изпълнителен директор

Всички