logobgr
Всички
03.12.2022г.

Поздравление от Румяна Петкова, изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане, по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания

Скъпи приятели,

 

От името на ръководството и екипа на Агенцията за социално подпомагане поднасям най-искрени благопожелания по случай Международния ден на хората с увреждания - 3 декември. Присъединяваме се към отбелязването на този ден с уважение и разбиране към Вас, хората, които ежедневно с воля и кураж отстоявате правото си на пълноценен и достоен живот.

Всяко наше действие е с лице към хората с увреждания. Заедно с Вас ще продължим да отстояваме необходимостта от промяна на отношението и поведението, от нов начин на мислене и нова култура. Усилията ни са насочени изцяло в подобряването и преодоляването на житейските трудности, които срещате по пътя си. В изпълнение на своето призвание да бъдем социално отговорни, истински професионалисти и съпричастни към хората поставяме особено внимание към индивидуалните потребности на всеки един от Вас. Изразяваме своята подкрепа и социална отговорност към хората с увреждания, които всеки ден ни учат на търпение и ни правят по-добри хора!

Пожелавам на всички здраве, кураж, сили и пълноценен живот, пълен с уважение и разбиране!

 

С уважение,

РУМЯНА ПЕТКОВА

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Всички